9 & 10
OKTOBER 2024

COMAX

Exposantenlijst 2024

COMAX

Jouw softwarepartner voor administratieve vereenvoudiging

Hoever sta jij met de digitalisering en automatisering van je administratie? Verlies je nog veel tijd met manuele handelingen en processen? Dan is COMAX jouw partner! Onze missie is tijd besparen en fouten verminderen in de administratie van elke onderneming. Wij zijn actief in tal van sectoren waaronder de accountancy sector, logistiek & transport, groothandel, bouw, automotive en vele andere.

We kijken op maat welke knelpunten er zijn en hoe we deze snel en pragmatisch kunnen elimineren. Onze softwareoplossingen zijn modulair, snel te implementeren en sluiten naadloos aan op jouw bestaande softwaretoepassingen en procedures. Zo hoef je niet van basispakket(ten) te veranderen. 

Je kan bij ons terecht voor:

COMAX: Onze modulaire oplossingen van COMAX omvatten onder meer RPA, factuurherkenning, AI, het automatiseren van administratieve processen (e-Box Enterprise, MyMinfin, Workflows,...), eenvoudige DMS-toepassingen, Peppol,...

Dashboard: daarnaast bieden we met de Cloud CRM-software Dashboard voor kleine en middelgrote ondernemingen een all-in-one, gebruiksvriendelijke tool met uitgebreide mogelijkheden voor zoals klantenbeheer, verkopen, facturatie tot rechtstreekse koppeling met je accountant.

ELO: Als laatste verdelen we de state of the art DMS-oplossing ELO voor grotere bedrijven die nood hebben aan een gestructureerd digitaal archief met zeer uitgebreide mogelijkheden. Denk hierbij aan meta-datering, tekstherkenning, versiebeheer, workflows, samenwerkingsmogelijkheden aan één document en veel meer.

Bezoek ons op Voka Bedrijvennetwerkdagen, stand 181, en we tonen je graag hoe we jouw administratie kunnen vereenvoudigen. Neem zeker ook een kijkje in het exposantennieuws en ontdek er enkele interessante customer cases. 

Meer informatie via www.comax.be


Productgroep
ICT
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
ICT
Foto's
Nieuws van de exposanten
01/08/2024

Cronos, een innovatieve groep met meer dan 9000 medewerkers en 600 dochterondernemingen in de Benelux, is klant bij COMAX voor de vereenvoudiging van hun administratieve processen. We spraken met Tom De Smet, manager van de centrale boekhoudafdeling, die ons meer vertelt over hun werkwijze en de voordelen van COMAX Minfin, de software tool die het hele MyMinfin proces automatiseert.

23/08/2024

In een wereld waarin efficiëntie en digitalisering cruciaal zijn, heeft Groep Peeters-Govers, een vooraanstaand familiebedrijf, gekozen voor COMAX als vaste partner in de digitalisering van hun administratieve processen. Peeters-Govers is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in zowel B2B-activiteiten in Food alsook meerdere vennootschappen in Retail. Met hun groothandel Délidis beleveren zij dagdagelijks verse aardappelen, groenten, fruit en vlees aan horeca, supermarkten, scholen, ziekenhuizen en andere B2B klanten. Met hun 15 Albert Heijn supermarkten zijn ze de grootste franchisenemer van Albert Heijn in België. We spraken met Daisy Oostvogels, hoofdboekhoudster bij Peeters-Govers, om te ontdekken hoe COMAX de administratieve processen bij hen heeft gedigitaliseerd en hoe dit ruimte heeft gecreëerd voor boeiender en uitdagender werk.

23/08/2024

Als CFO van verschillende holdings waaronder Jobes Holding (eigenaar van o.a. de BMW/MINI concessies Jorssen, Sneyers en Beliën), Metropool Invest (met de JaguarJobes Holding kiest voor COMAX eBox voor de automatisatie van hun e-box Enterprise Land Rover concessies Metropool Noord, Metropool Zuid en Metropool Kempen) en ook de vastgoedpoot AMB Holding, werd Jan Téblick dagelijks geconfronteerd met een tijdrovend probleem: het beheer van de talloze documenten die binnenkwamen via E-Box Enterprise. Met meer dan 30 vennootschappen, 350 medewerkers en een vloot van 500 wagens, was de administratieve last aanzienlijk. De oplossing? COMAX eBox. Ontdek hoe Jan met deze softwareoplossing zijn e-Box Enterprise proces automatiseert en zo een aanzienlijke tijdsbesparing realiseert.






Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies