7 & 8
OKTOBER 2026

TORMANS

Exposantenlijst 2024

TORMANS

Zoekt je organisatie een technisch profiel? Wens je tijdelijke expertise in te huren om een intern project de nodige ondersteuning te bieden op vlak van engineering, techniek of administratie? Verwacht je specifieke kennis en ervaring die meteen inzetbaar is?

Projectsourcing biedt de oplossing! Tormans zoekt en vindt voor jou de juiste technische, engineering of administratieve expert op een concurrentiële arbeidsmarkt. Wij zijn dé referentie in meer dan 200 toonaangevende bedrijven in o.a. petrochemie, chemie, energie, farmacie, metallurgie, nucleair, recyclage, voeding, bouw & infra…

Tormans gaat voor maatwerk. Onze recruiters hebben elk hun specialisatie en beschikken over een databank ruim 40.000 potentiële medewerkers. Ze overladen je niet met CV’s maar sturen enkel kandidaten langs die volledig met jouw team en de bedrijfscultuur matchen. De vereiste kennis en ervaring, maar ook een complementaire persoonlijkheid zijn dus belangrijk.

We zorgen ervoor dat jij je personeelsbestand flexibel kan op- en afschalen. Onze ervaren talenten zijn meteen inzetbaar op zowel korte- als langetermijnprojecten met een specifiek takenpakket. Wanneer het project afloopt, kan het in onderling akkoord verlengd worden of zoeken we een nieuwe opdracht voor onze medewerker bij een andere klant.

Naast projectsourcing biedt Tormans ook totaalprojecten aan zoals “Managed Services” of “Site Based teams”. Op basis van een werkscope stellen we voor jou een volledig en performant projectteam samen om je een volledige service te kunnen leveren. Zo kan jij je blijven focussen op je core business.

Productgroep
BOUW, DIENSTVERLENING, INDUSTRIE, LOGISTIEK
Shape Created with Sketch.
Productgroep
BOUW, DIENSTVERLENING, INDUSTRIE, LOGISTIEK
Foto's
Nieuws van de exposanten
16/09/2024

Projectsourcingbureau Tormans bestaat 25 jaar. Een mijlpaal die in stijl werd gevierd met een spetterend jubileumfeest in de AED Studios in Lint. Medewerkers, klanten en vrienden van de familie Tormans genoten van een gala-avond waarbij ze in de watten werden gelegd met lekker eten en drinken, sfeervolle optredens en een knallende after party.

16/09/2024

De eerste elektrische Tormans-wagens rijden rond. En wat zijn het pareltjes geworden! Onze medewerkers hebben de keuze tussen de wendbare Opel Mokka, de ruime Opel Astra, de prachtig uitgeruste Volkswagen ID4 Pro en de stijlvolle Audi Q4.

16/09/2024

De juiste persoon koppelen aan de juiste job is een uitdaging waar meer en meer bedrijven mee worstelen. Als projectsourcingbedrijf met focus op technische en engineeringprofielen, neemt Tormans die zoektocht met plezier op zich. Dat deden we ook voor CMB.TECH, dat onlangs een nieuw profiel zocht voor zijn nieuwe ‘dual fuel’-workshop.

Jobplatform
17/09/2024

Als Talent Coordinator ben je een enorme belangrijke schakel binnen de onderneming. Je staat in voor het rekruteren van specifieke profielen binnen je toegewezen discipline. Je koppelt de juiste kandidaat aan de juiste klant en maakt beiden gelukkig. Hiervoor werk je nauw samen met je collega's Talent Coordinators, Accountmanager(s) en Business Unit Manager(s). Tijdens het project ben jij ook het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers.






Contactaanvraag

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies