7 & 8
OKTOBER 2026

NEKTARI

Exposantenlijst 2024

NEKTARI

NEKTARI draagt bij tot het versterken van het sociaal en economische weefsel in de regio. Dit om mensen in kwetsbare (arbeids)situaties een volwaardige plaats te kunnen laten innemen in de samenleving. Deze inzet is gericht op drie belangrijke pijlers: Werk, Zorg en Beleving.

Naast specifieke productieprocessen, zoals het verpakken van food en feed, medische en farmaceutische producten en assemblage, biedt NEKTARI ook een scala aan diensten aan, waaronder supply chain management, uitbating deelfietsenplatformen, onderhoud hydranten, e-commerce activiteiten, schoonmaken en logistiek.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/yji5Ls5huio?si=LjN8evx1AjJgjUpp" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>


Productgroep
INDUSTRIE, LOGISTIEK
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
INDUSTRIE, LOGISTIEK
Foto's
Nieuws van de exposanten
03/10/2024

NEKTARI biedt verschillende productiemogelijkheden en diensten op maat van de klant aan. We geloven in duurzaam ondernemerschap en stellen ons daarom heel flexibel op. Bovendien is ook oplossingsgericht meedenken een kernwaarde van onze organisatiecultuur.

03/10/2024

NEKTARI zoekt voortdurend een open dialoog met alle huidige en toekomstige partners. Wij willen een betrouwbare partner zijn voor bedrijven die grote waarde hechten aan duurzaam en innovatief ondernemerschap, alle talenten in beweging willen zetten en aandacht hebben voor groepen in kwetsbare (arbeids)situaties.

03/10/2024

NEKTARI draagt bij tot het versterken van het sociaal en economisch weefsel in de regio Klein-Brabant Vaartland en Mechelen. WERK, ZORG en BELEVING zijn de drie pijlers die dit bewerkstelligen. In samenwerking met lokale overheden en bedrijven wil NEKTARI een gezamenlijke engagement uitspreken om elk individu woonachtig in onze regio een zinvolle en duurzame tewerkstelling en/of zorgondersteuning te bieden. Dit om mensen in kwetsbare (arbeids)situaties een volwaardige plaats te kunnen laten innemen in de samenleving.

Jobplatform
03/10/2024

Wil jij een job die maatschappelijk zinvol is? In een omgeving waar mensen kunnen openbloeien en hun talenten centraal zetten. Bij een professioneel bedrijf dat kwaliteit levert en een meerwaarde is voor klanten. Dan is Team Coach bij NEKTARI iets voor jou! Aarzel niet ons te contacteren om samen met een enthousiast, energiek en geëngageerd team je talent in beweging te zetten.






Contactaanvraag

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies