7 & 8
OKTOBER 2026

NANO SUPPORT

Exposantenlijst 2024

NANO SUPPORT

**Over Ons**

Wij zijn dé IT-projectmanagementpartner voor KMO's en start-ups, met een focus op innovatieve oplossingen en een resultaatgerichte aanpak. Onze missie is om bedrijven te laten groeien door hun IT-uitdagingen om te zetten in kansen voor succes.

Voor tech-startups zonder technische founder zijn wij de ideale partner om hun droom te realiseren. We begeleiden hen van idee tot realisatie met een snelle go-to-market strategie. Dit begint met de oplevering van een Minimum Viable Product (MVP) om snel waarde te leveren, waarna we doorgroeien naar een volwaardig product en volledige zelfstandigheid.

Voor KMO's bieden wij meer dan alleen software-oplossingen. Wij realiseren totaalprojecten op maat van uw onderneming, waarbij wij optreden als hoofdaannemer. Dit betekent dat wij de verantwoordelijkheid nemen voor het volledige project, van concept tot oplevering, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Onze kracht ligt in het bieden van creatieve, out-of-the-box oplossingen die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Met onze uitgebreide expertise en hands-on aanpak zorgen wij ervoor dat elk project tot een succesvol einde wordt gebracht. Of het nu gaat om complexe softwareontwikkeling of het verwezenlijken van grootschalige IT-projecten, wij staan voor u klaar om uw bedrijfsdoelen te ondersteunen en te realiseren.

Productgroep
ICT
Website Catalogus
Productgroep
ICT
Foto's





Contactaanvraag

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies