9 & 10
OKTOBER 2024

WINTER FEVER, BY THE BOOSTING GROUP

Exposantenlijst 2024

WINTER FEVER, BY THE BOOSTING GROUP

The Boosting Group, een eventbureau uit Mechelen, tekent deze winter opnieuw present op het Binnenplein van de Margriet, beter bekend als "het Bruulpleintje", voor een tweede editie van Winter Fever.

Pal in het centrum van de stad, op één van de mooiste pleintjes van Mechelen, zal je samen met je collega's, klanten of leveranciers de gezellige kerstsfeer kunnen opsnuiven. In de verwarmde wintertent geniet je van een heerlijke all-in winterbarbecue of winterse tapas avond, gebracht door het team van de Margriet.  Eigen branding, een podium, tv schermen of andere zaken op maat zijn hierbij ook mogelijk.

Winter Fever is dus de ideale locatie voor een nieuwjaarsdrink of kerstborrel met het ganse team van 10 tot 100 personen.

The Boosting Group is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de organisatie van allerlei B2B events en incentives in binnen-en buitenland en creëert daarnaast ook eigen concepten.

Productgroep
DIENSTVERLENING, TOERISME
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
DIENSTVERLENING, TOERISME
Foto's
Nieuws van de exposanten
17/09/2024

De perfecte kerstborrel met je team of nieuwjaarsdrink met de collega's? Ontdek snel de heerlijke all-in formule van Winter Fever.






Contactaanvraag

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies