9 & 10
OKTOBER 2024

MANTA RAY

Exposantenlijst 2024

MANTA RAY

Maak slimme keuzes met Manta Ray
Wij helpen je bedrijf gericht te groeien met op maat gemaakt advies en begeleiding. Onze drie pijlers:

  • Strategie
    Ben je klaar voor de volgende stap in de groei van je bedrijf, maar mis je een heldere strategie? Samen bepalen we de koers, stellen langetermijndoelen vast en ontwikkelen een concreet actieplan voor jouw organisatie.
  • Coaching
    Weet je waar je heen wilt, maar niet hoe? Onze ervaren coaches bieden op maat gemaakte oplossingen om jouw organisatie duurzaam te laten groeien en verbeteren.
  • Branding
    Op zoek naar een onderscheidende merkidentiteit? Samen ontwikkelen we een strategisch merk dat de kernwaarden van je bedrijf weerspiegelt en klantloyaliteit versterkt.

Manta Ray: Jouw bondgenoot in grensverleggend ondernemerschap
Wij geloven dat succes vraagt om grenzen te verleggen. Met ons team van strategen en coaches zetten we samen de koers uit.

 

Productgroep
DIENSTVERLENING
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
DIENSTVERLENING
Nieuws van de exposanten
13/09/2024

Het nieuw strategisch adviesbureau betreedt het toneel: Manta Ray. Het bureau omarmt de uitdagingen van het moderne ondernemerschap met een unieke, diepgaande benadering van strategisch advies. Ze adviseren én implementeren oplossingen, zij aan zij met de ondernemer. Met deze praktische benadering wil Manta Ray ondernemers terugbrengen naar hun oorspronkelijke passie voor het bedrijfsleven en hen aanmoedigen om verdere groei en succes te realiseren.

13/09/2024

Waar moet jouw focus liggen als ondernemer in volatiele tijden? In deze keynote bespreekt Andy de belangrijkste focusgebieden om je bedrijf te laten groeien. Hij gaat dieper in op merkpositionering, het bepalen van je Employer Value Proposition en het herkennen van nieuwe groeiopportuniteiten.

13/09/2024

Ondernemen vanuit de buik en met verstand van zaken. Hoe doe je dat? Eline deelt in deze keynote hoe ze met intuïtie en strategie Odette Lunettes succesvol maakte. Ondernemers leren van haar aanpak in teamdynamiek en groei en ontvangen waardevolle tips voor hun eigen onderneming.

Jobplatform
13/09/2024

Manta Ray is een professionele dienstverlener, gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve business strategieën en exclusieve coachingtrajecten voor onze klanten. Ons hechte en diverse team van experts werkt nauw samen om organisaties te helpen hun groeipotentieel te realiseren en hun marktpositie te versterken. Bij Manta Ray geloven we in een platte organisatiestructuur waar iedereen gelijk is en waar een informele en gezellige werksfeer heerst. We bieden maatwerkoplossingen die echt het verschil maken, van strategie tot implementatie en coaching.






Contactaanvraag

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies