9 & 10
OKTOBER 2024

DENERCON

Exposantenlijst 2024

DENERCON

Denercon is een energieadviesbureau, actief in Industrial Energy Management en biedt technisch advies voor industriële klanten en kmo’s. 

Denercon ondersteunt bedrijven met het verlagen van energiekosten, de naleving van de EU-richtlijn inzake energie-efficiëntie en bij de keuze van duurzame energieproductie (zonwindbiomassaWKK). Het energieverbruik en de CO2-uitstoot van onze klanten wordt op deze manier verlaagd en wij stimuleren hen bij het inzetten van groene energie. Deze ondersteuning is wetenschappelijk en financieel onderbouwd en biedt klanten de mogelijkheid om ook met beperkte financiële middelen hun energieverbruik te optimaliseren. Wij helpen bedrijfsleiders en lokale overheden bij het maken van de juiste energetische keuzes.

Denercon staat voor een duurzaam en resultaatgericht industrieel energiemanagement. Denercon combineert deskundige kennis met operationele ervaring en heeft een sterke focus op hoogwaardige resultaten voor zijn klanten. Onafhankelijkheid en objectiviteit in onze analyse en aanbevelingen zijn gegarandeerd.

Productgroep
DIENSTVERLENING, INDUSTRIE, RETAIL
Website Catalogus
Productgroep
DIENSTVERLENING, INDUSTRIE, RETAIL
Nieuws van de exposanten
02/08/2024

We kennen allemaal het energieprestatiecertificaat of EPC voor onze woningen, maar sinds januari 2023 heeft het certificaat ook zijn intrede gedaan in de bedrijfswereld. Het EPC voor niet-residentiële gebouwen (EPC NR) moet kopers en huurders van bedrijfsgebouwen informeren over de energieprestaties van het gebouw, en vooral ook begeleiden naar een koolstof-neutrale toekomst tegen 2050. Maar wat betekent dit nu concreet voor u?






Contactaanvraag

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies