9 & 10
OKTOBER 2024

OCB

Exposantenlijst 2024

OCB

Wettelijk verplichte controles hebben voor de experts van OCB geen geheimen. Van elektrische installaties tot liften, van asbestattesten tot opslagtanks, u kan hiervoor bij ons terecht.

De kwaliteit van onze dienstverlening wordt gewaarborgd door de periodieke opleidingen die onze onze medewerkers krijgen.

Lig zelf niet wakker van de opvolging van de periodieke keuring van uw installaties, wij zorgen voor een tijdige keuring en een digitaal verslag via het My OCB platform en de QR-code.

We kunnen hier nog veel meer noteren, maar dat zou ons te ver brengen. Daarom nodigen we u graag uit op stand 199. Ronny, Robby, Bart, Tiffany en Julie zullen u graag verder helpen met uw vragen. Tot dan?

Website
Productgroep
BOUW, DIENSTVERLENING, INDUSTRIE
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
BOUW, DIENSTVERLENING, INDUSTRIE
Nieuws van de exposanten
22/08/2024

Controle organisme OCB is een gevestigde waarde in België. Al meer dan 60 jaar voeren onze experts kwaliteitsvolle wettelijke verplichte keuringen uit. Echter gaat een keuring veel verder dan enkel het keuren van de installatie. Daarom voegen wij graag een extratouch toe aan onze dienstverlening, hoe? Door onze mensen!






Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies