9 & 10
OKTOBER 2024

SECUREX

Exposantenlijst 2024

SECUREX

Securex in een notendop...

Bij Securex zijn we er rotsvast van overtuigd dat onze kracht schuilt in onze klanten, onze partners en onze medewerkers. Ieder van hen bezit de nodige kwaliteiten om grote dingen te realiseren. Onze rol is hen te helpen om hun volle potentieel te benutten en hun projecten te doen slagen.

Onze ambitie

Onze bestaansreden is altijd geweest om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden en hen de beste klantervaring te bezorgen. Vandaag willen we hun geprivilegieerde Europese partner zijn.

Onze klantervaring

We willen de voorkeurspartner zijn van onze klanten en onze partners. En daarvoor garanderen we hen een uitzonderlijke klantervaring. Ontdek meer over deze ervaring.

Onze medewerkers

Bij Securex investeren we in elk van onze medewerkers en ondersteunen we hen doorheen hun volledige loopbaan.

Onze engagementen

Securex vindt het is belangrijk om een geëngageerde en verantwoordelijke partner te zijn van onze klanten, onze partners en onze medewerkers.

Website
Productgroep
DIENSTVERLENING
Shape Created with Sketch. Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
DIENSTVERLENING
Foto's
Nieuws van de exposanten
23/08/2024

Steeds meer werknemers hebben te maken met toxisch gedrag door een leidinggevende. Dat blijkt uit recent onderzoek van HR-dienstverlener Securex en KU Leuven. Eén op tien (9,3%) werknemers in België heeft een extreem controlerende of micromanager als baas, dat is 69% meer dan in 2021 (toen 5,5%). Deze werknemers zijn vaker het slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag, zowel van hun leidinggevende als van collega's of externen. Daarnaast is een passieve leiderschapsstijl, die momenteel door 13,4% van de werknemers wordt ervaren, allesbehalve beter. Bij dit gebrek aan leiderschap wordt er door werknemers zelfs meer grensoverschrijdend gedrag ervaren. “Leidinggevenden dienen de autonomie van hun werknemers actief te ondersteunen en werknemers moeten de moed hebben om misstanden aan de kaak te stellen”, zegt Veroniek De Neve, preventieadviseur psychosociaal welzijn bij Securex.

04/09/2024

Verdiep je in de FLA en het individueel opleidingsrecht. Op die manier krijg je niet alleen zicht op de wettelijke bepalingen, maar leer je ook hoe je de opleidingsrechten van je werknemers efficiënt kan beheren. Goed opgeleide werknemers zijn immers essentieel voor de innovatie en de groei van je bedrijf.






Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies