7 & 8
OKTOBER 2026

PREVOM

Exposantenlijst 2024

PREVOM

Bij Prevom geloven we dat een veilige werkomgeving essentieel is voor het welzijn en succes van zowel individuen als organisaties. We streven ernaar altijd een stap voor te zijn op risico’s en gevaren, en om de standaard te zetten op het gebied van veiligheidsoplossingen.

Ons team bestaat uit experts op het gebied van risicobeheer, veiligheidstraining en -consulting. We werken samen met klanten om hen te helpen een veilige werkomgeving te creëren die niet alleen voldoet aan regelgeving, maar ook de productiviteit en efficiëntie bevordert.

Ons dienstenaanbod is behoorlijk uitgebreid. We richten ons onder meer op milieucoördinatie, brand– en algemene preventie, helpen bedrijven bij het implementeren van ISO- en VCA-normen, bieden een waaier aan preventie-opleidingen aan en zetten via onze projectsourcingdienst onze kennis en vaardigheden zodat onze klanten zich kunnen richten op wat zij het beste doen.

Productgroep
DIENSTVERLENING
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
DIENSTVERLENING
Nieuws van de exposanten
01/08/2024

Prevom verheugd zich op de samenwerking met de Telenet Giants Antwerp, een van de meest gerespecteerde basketbalclubs in België.






Contactaanvraag

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies