7 & 8
OKTOBER 2026

CADEN / CAPTIS

Exposantenlijst 2024

CADEN / CAPTIS

CADEN: mechanical engineering

Het ingenieursbedrijf Caden, gevestigd in Hoogstraten, biedt al meer dan 20 jaar innovatieve oplossingen aangaande productontwikkeling en engineering aan bedrijven uit de meest diverse sectoren, waaronder de maakindustrie. Klanten kunnen bij Caden rekenen op begeleiding bij iedere stap in het ontwikkelingsproces: van idee tot product(ie), van concept tot certificering. Deze unieke manier van werken, waarbij alles van A tot Z verzorgd wordt door één ingenieursbureau, is uiterst snel en efficiënt. Dat is waar Caden in uitblinkt: maatwerk uitgewerkt tot op de werkvloer met een heilig respect voor planning, budget en kwaliteit.

Kernactiviteiten van Caden:

  • Mechanische Engineering: Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor complexe mechanische problemen. Onze ingenieurs werken nauw samen met klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en te vervullen.
  • CAD-Design: Met behulp van de nieuwste CAD-software creëren we gedetailleerde en nauwkeurige ontwerpen. Dit stelt ons in staat om efficiënte en effectieve oplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten.
  • Prototyping en Productie: Van het eerste ontwerp tot het uiteindelijke product, wij begeleiden het hele proces. Onze prototyping diensten zorgen ervoor dat elk ontwerp uitvoerbaar en productieklaar is.

CAPTIS: technical documentation & visualisation

Bij CAPTIS.pro zijn we gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde technologische oplossingen die bedrijven helpen om efficiënter en effectiever te werken. Onze expertise ligt in het ontwikkelen van op maat gemaakte software en hardware die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Kernactiviteiten van Captis.pro:

  • Softwareontwikkeling: Wij ontwerpen en ontwikkelen op maat gemaakte softwareoplossingen die de bedrijfsprocessen optimaliseren en de productiviteit verhogen. Van bedrijfsapplicaties tot mobiele apps, wij leveren oplossingen die werken.
  • Hardware Integratie: Onze experts zorgen voor naadloze integratie van hardware en software, waardoor uw systemen efficiënt en betrouwbaar functioneren.
  • Consultancy en Ondersteuning: Wij bieden deskundig advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw technologische infrastructuur altijd up-to-date en optimaal presterend is.
  • Innovatie en Automatisering: Met onze innovatieve oplossingen helpen we bedrijven om hun processen te automatiseren, waardoor ze tijd en kosten besparen en hun concurrentiepositie versterken.

Waarom Kiezen voor Caden en CAPTIS.pro?

  • Innovatie en Expertise: Met jarenlange ervaring en een innovatieve aanpak zijn wij de ideale partner voor het realiseren van technologische oplossingen.
  • Lokale Betrokkenheid: Als bedrijf gevestigd in de Kempen, zijn we trots op onze bijdrage aan de lokale economie en onze samenwerking met andere bedrijven in de regio.
  • Complete Oplossingen: Van ontwerp tot implementatie, wij bieden complete oplossingen die uw bedrijf helpen om efficiënter en productiever te werken.

Bij Caden en Captis.pro streven we ernaar om technologie toegankelijk en bruikbaar te maken voor bedrijven van elke omvang. Bezoek onze website www.caden.be en www.captis.pro voor meer informatie en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen om te groeien en te bloeien.

 

Productgroep
BOUW, DIENSTVERLENING, INDUSTRIE, LOGISTIEK, RETAIL
Website Catalogus
Productgroep
BOUW, DIENSTVERLENING, INDUSTRIE, LOGISTIEK, RETAIL





Contactaanvraag

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies