7 & 8
OKTOBER 2026

SALUTO BY BIS | ECONOCOM

Exposantenlijst 2024

SALUTO BY BIS | ECONOCOM

Ken je dat, dat je je bedrijf dringend wil moderniseren? Je moet vaker en vaker online vergaderingen volgen, met je team, met een belangrijke partner of met je klanten.

Zolang dat 1-op-1 is, gaat alles goed. Maar van het moment dat je met meerdere mensen in een vergadering zit, gaat het mis. De kwaliteit van je huidige installatie is niet geweldig en als je met meerdere mensen in de ruimte zit, horen mensen aan de andere kant nauwelijks wie er aan het praten is. Maar waar je je het meest aan ergert, is dat het systeem zo moeilijk is in gebruik. Jij wil je kunnen focussen op je mensen, zonder je zorgen te moeten maken over de technologie die ze gebruiken om te kunnen samenwerken, waar ze ook zijn. Voor die technologie wil je gewoon beroep kunnen doen op een specialist.


BIS|Econocom is die specialist. Wij zetten onze jarenlange interantionale ervaring en expertise in om met Saluto oplossingen op maat van jouw kmo aan te bieden. Wij zorgen dat jij kan werken in alle eenvoud.

Eenvoud in gebruik, dankzij zelfsturende, interactieve vergaderruimtes die altijd en voor iedereen werken.
Eenvoud in keuze, door heldere all-in-one pakketten waar je meteen de juiste oplossing tussen vindt.
Eenvoud in je boekhouding, dankzij onze as-a-service formules die ervoor zorgen dat je geen zware investeringen moet doen.


Zo zorgen we voor eenvoud.
Eenvoud in samenwerken.

Website
Productgroep
DIENSTVERLENING, ICT
Website Catalogus
Productgroep
DIENSTVERLENING, ICT
Foto's
Nieuws van de exposanten
27/09/2024

Wij verbinden mensen met elkaar. In een wereld vol technologie vormt menselijke interactie de basis van alles. We houden van persoonlijk contact. We houden van samenwerken. Ook als je niet op dezelfde plek zit.






Contactaanvraag

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies