7 & 8
OKTOBER 2026

BAKER TILLY

Exposantenlijst 2024

BAKER TILLY

Bij Baker Tilly willen we de koers naar succes voor ondernemers mee bepalen.

Met een sterke persoonlijke relatie gaan we verder dan enkel financieel en boekhoudkundig advies. We lossen complexe vraagstukken op die bijdragen aan de duurzame ontwikkeling en de toekomst van een onderneming, om zo mee het verschil te maken op lange termijn. Nu, voor morgen.

Baker Tilly is gespecialiseerd in accountancy, audit, tax, legal, CFO-as-a-service, corporate finance, vermogens- en successieplanning, HR Consultancy Services en ESG & sustainability.

Wij hebben kantoren in Aalst, Brussel, Gent (Melle), Luik (Soumagne), Mechelen, Waregem en Zele en tellen meer dan 200 medewerkers.

Als trots en onafhankelijk lid van Baker Tilly International doen wij regelmatig beroep op de expertise van adviseurs verspreid over de hele wereld. Baker Tilly International is het 10de grootste netwerk ter wereld actief in accountancy, audit, consultancy en corporate finance. Het netwerk stelt 43.000 mensen te werk en heeft 658 kantoren in 141 landen.


Productgroep
DIENSTVERLENING
Shape Created with Sketch.
Website & Catalogus
Productgroep
DIENSTVERLENING
Nieuws van de exposanten
09/09/2024

Wat bepaalt de waarde van een onderneming? Naast de klassieke financiële benadering spelen ook duurzaamheidsaspecten alsmaar meer een doorslaggevende rol bij de waardebepaling van een onderneming.

09/09/2024

Sinds 1 juli 2024 moet elke vennootschap en zelfstandige (lees: eenmanszaak), actief in de bouw- en schoonmaaksector, haar werkende vennoten en zelfstandige helpers registreren in de KBO. De federale regering voerde deze verplichting in om sociale fraude in deze sectoren tegen te gaan.

09/09/2024

Indien u als ondernemer investeert in nieuwe materiële of immateriële vaste activa die worden gebruikt voor uw bedrijfsactiviteiten in België, dan kunt u aanspraak maken op de investeringsaftrek. Via de investeringsaftrek krijgen eenmanszaken (inclusief vrije beroepers) en vennootschappen een hogere fiscale aftrek dan de aanschaffings- of beleggingswaarde van de betrokken investeringen.

Jobplatform
13/09/2024

Baker Tilly is een netwerk voor accountancy en bedrijfsadvies, we zijn onderdeel van een internationaal netwerk waarbij we onze eigenheid bewaren. We bestaan meer dan 30 jaar en stellen ondertussen een team van meer dan 200 specialisten tewerk. Bij ons krijgt elke werknemer de mogelijkheid om zich op persoonlijk en professioneel vlak sterk te ontwikkelen. Hier zetten we sterk op in, zo voorzien we verschillende opleidingen en kan elke medewerker onder begeleiding onmiddellijk meewerken aan verschillende klantendossiers of projecten. Voor ons accountancy team kijken wij uit naar een gedreven senior accountant die het team wenst te versterken.

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies