7 & 8
OKTOBER 2026

PHOBOS & ACTOR

Exposantenlijst 2024

PHOBOS & ACTOR

Phobos & Actor is een full-service communicatiebureau bestaande uit een team van 13 communicatiespecialisten, elk een expert in hun vakgebied. Hierdoor bieden wij een brede waaier aan diensten, van online tot offline marketing en marketing automation. Dus of je nu een nieuw logo of complete huisstijl nodig hebt, hoger wil scoren in Google of wil uitpakken met een nieuwe website - Phobos & Actor zorgt voor een creatieve aanpak van jouw project. Benieuwd naar de verborgen schatten in jouw bedrijf? Ontdek bij onze stand welke hidden values alles uit jouw marketing kunnen halen!

Productgroep
DIENSTVERLENING
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
DIENSTVERLENING
Nieuws van de exposanten
02/10/2024

Phobos & Actor, een marketingbureau uit de Kempen, gelooft dat elk bedrijf een eigen schatkist met “hidden values” heeft - soms moet je alleen net even wat dieper graven om ze te vinden. Op 9 en 10 oktober staan wij klaar op de Bedrijvencontactdagen in Mechelen om je daarbij te helpen. Wat die hidden values precies zijn? Dat verklappen we nog niet! Maar we nodigen je van harte uit om langs te komen bij stand 138. Samen ontginnen we het volledige potentieel van jouw bedrijf!

03/10/2024

Met trots lanceren wij op de Bedrijvencontactdagen in Mechelen Taglayer, ons nieuwste product op het gebied van marketing automation. Taglayer helpt je om op een slimme manier data te verzamelen en in te zetten, zodat je jouw klanten op precies het juiste moment bereikt met de juiste boodschap. Door deze innovatieve tool te gebruiken, maak je van klantgegevens krachtige inzichten die je marketingstrategie optimaliseren. Wil je weten hoe Taglayer jouw marketing naar een hoger niveau kan tillen? Bezoek ons dan op stand 138 en laat je inspireren door de mogelijkheden van marketing automation.

09/10/2024

Phobos & Actor blijft niet stilzitten na de Bedrijvencontactdagen! In november organiseren we een marketingsessie op drie locaties in de provincie Antwerpen. Als ondernemer zijn er namelijk drie essentiële waarden die vaak over het hoofd worden gezien, maar die je bedrijfspotentieel drastisch kunnen verhogen. Onze experten Carlo van Tichelen, Hans Claesen en Daan Drijver geven je met plezier een frisse kijk op branding, marketing automation (Taglayer) en retention marketing! 19 november 2024 – Phobos & Actor, Geel 20 november 2024 – Officenter, Mechelen 22 november 2024 – Stadsfeestzaal, Antwerpen Deelnemen is gratis! Inschrijven kan via https://hiddenvalues.phobosenactor.be/






Contactaanvraag

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies