7 & 8
OKTOBER 2026

VAN MOSSEL

Exposantenlijst 2024

VAN MOSSEL

Van Mossel Automotive Group is met meer dan 7.700 medewerkers in 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste mobiliteitsbedrijf van de Benelux. Ons bedrijf telt 459 vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

Van Mossel is in België verdeler van de volgende 31 merken: Abarth, Alfa Romeo, Audi, Citroën, CUPRA, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Fiat Professional, Ford, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Maxus, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Trucks, Mercedes-Benz Vans, MG, Opel, Peugeot, Renault, SEAT, Škoda, Smart, Suzuki, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles. Daarnaast behoort ook International Car Lease Holding tot de groep met de leaselabels Van Mossel Autolease, J&T Autolease, DirectLease en Van Mossel Westlease. 

Van Mossel staat garant voor een mobiliteitsoplossing voor iedereen ongeacht het budget. Naast de klassieke diensten van aankoop van nieuwe en tweedehandsvoertuigen, lease en onderhoud biedt Van Mossel een waaier van andere diensten: wagenparkbeheer, carrosserie, financieringen, verzekeringen, short lease, fietslease, laad- en logistieke oplossingen. De belofte 'voor mobiliteit, voor iedereen' wordt waargemaakt dankzij een uniek 'one-stop-shop' verhaal en een sterke lokale verankering.

Weten wat Van Mossel voor uw bedrijf kan betekenen? Ontdek al onze diensten op onze website. 

Productgroep
DIENSTVERLENING
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
DIENSTVERLENING





Contactaanvraag

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies