7 & 8
OKTOBER 2026

FOTOSTUDIO KWINTEN

Exposantenlijst 2024

FOTOSTUDIO KWINTEN

Kwinten Verspeurt, een meester portretfotograaf met meer dan 20 jaar ervaring, gespecialiseerd in zakelijke portretten, headshots en jouw team in beeld. Samen met een getalenteerd team van styliste en visagistes richt Kwinten zich op een gevarieerde klantenkring van zakelijke leiders en managers.

Bij FOTOSTUDIO KWINTEN is authenticiteit hun leidraad. Ze blinken uit in het vastleggen van de essentie van hun klanten door middel van krachtige zakelijke portretten en profielfoto's die vertrouwen, benaderbaarheid en betrouwbaarheid uitstralen. Hun persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat zelfs mensen die nog niet eerder hebben geposeerd, authentiek kunnen schitteren op foto's die een blijvende indruk achterlaten bij hun publiek.

Kwinten's oog voor detail, expertise in lichaamstaal en micro-expressies en zijn passie voor ondernemen vormen de basis voor uitzonderlijke headshot-fotografie. Of het nu gaat om personal branding, LinkedIn portretten of een professionele profielfoto, Kwinten en zijn team hebben alles voor je in huis.

Productgroep
DIENSTVERLENING
Shape Created with Sketch.
Productgroep
DIENSTVERLENING
Foto's





Contactaanvraag

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies