7 & 8
OKTOBER 2026

in.pa.re

Exposantenlijst 2024

in.pa.re

In elke mens, in elk team schuilt een potentiële leider.

Ik, Kristien Rogier, gepassioneerd trainer en executive coach, begeleid jou heel graag om leiderschap bij jezelf en binnen jouw organisatie meer te ontdekken, te ontwikkelen en succesvol in te zetten.

Waar staat in.pa.re. bv voor?

We inspireren op een interactieve en integere manier vnl. ondernemers, zelfstandigen, leidinggevenden en medewerkers, kortom professionals,individueel enin-team, om leiderschap te nemen én te geven en het verschil te maken door meerwaarde te creëren voor zichzelf én hun omgeving.

We zienpassie als belangrijke brandstof om in beweging te komen, te ontdekken, te leren én te groeien en sporen ook onze trainees en coachees aan om voor hun passie te gaan en deze maximaal in te zetten.

We geloven dat het verschil maken enresultaat bereiken of meerwaarde creëren één van de sterkste bronnen van voldoening en energie vormen om nieuwe uitdagingen aan te gaan en verder te groeien en succesvol te zijn.

Elke dag opnieuw boeit het ons het potentieel bij onze trainees en coachees te ontdekken. Ze zijn er zichzelf niet altijd van bewust, of onderschatten hun mogelijkheden. Soms zitten ze vastgeroest in belemmerende gedachten, overtuigingen, routines en verwachtingspatronen.    

We slagen er in om samen met onze klanten hun persoonlijke impact te vergroten. Het vertrekpunt hierbij is …. 

Onze passie voor mensen

Mensen laten groeien is onze drijfveer en geeft ons energie. We geloven sterk in ieders potentieel aan innerlijke krachten, talenten, passie en autonomie. Mits de juiste training en/of coaching brengen we onze klanten ertoe hun potentieel om te buigen naar een voor hen én hun omgeving  zinvolle en relevante meerwaarde.  

Website
Productgroep
DIENSTVERLENING
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
DIENSTVERLENING
Foto's





Contactaanvraag

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies